Ofte stilte spørsmål

Vi har fått gode tilbakemeldinger fra mange mennesker, men vi kan ikke garantere 100% snorkefrihet. Ved alkoholinntak, vektøkning og ved forkjølelse vil man ofte snorke, selv om man puster med nesa. Men vår erfaring, som også støttes i boka Breath av James Nestor, snorker man langt mindre når man puster med nesa enn med munnen. Vi anbefaler appen Sleep Cycle, så kan du enkelt følge med på hvor mye du snorker i løpet av en natt. Del gjerne resultatene med oss!

Vi jobber med å få den testet med et representativt utvalg, men har ikke hatt økonomien til dette ennå. Vårt mål er å få dette til i løpet av en treårsperiode.

Alle neser er forskjellige, så den sitter bedre hos noen enn hos andre. To viktige grep du kan gjøre er å bøye den så den spenner passe mye, og bruk den litt før trening eller soving, så du blir vant med den. Mange tar den ut i søvne fordi den føles uvant.

Nei. Hvis du puster helt fint med nesa som den er, så trenger du ikke Znorky. Men om du har skjeve nesevegger eller generelt er tett og puster mye med munnen, kan Znorky hjelpe deg å komme i gang med nesepust. Gjør en enkel test på deg selv: Dra forsiktig neseborene litt til siden og kjenn om du får mer luft inn. Hvis du liker den effekten, så kan Znorky være noe for deg.

Mange har gitt tilbakemeldinger om at Znorky har hjulpet dem med avhengigheten deres, men fastlegen kan også skrive ut piller som effektivt hjelper deg i overgangsperioden mens du slutter.

Det er bred enighet om at nesepust er bedre enn munnpust, da nesa filtrerer, fukter og tempererer lufta før den går ned i lungene. Vi har også blitt inspirert av boka Breath av James Nestor og mener at man må være seg pusten bevisst for å være sunn.